Salut,

Numele meu este Octavian. Sunt născut în Alexandria, dar o mare parte a copilăriei mele a fost petrecută la țară, acolo unde toate lucrurile sunt simple, de o frumusețe aparte, unde te poți bucura pe deplin de natură începând de primăvara, cu ale ei miresme și până toamna târziu, cu  al ei colorit, care iți taie respirația.  Chiar și iarna are farmecul ei aparte, acolo… la țară.

În afară de a fi fotograf, sunt soțul unei femei extraordinare și tatăl celor mai iubitoare și sincere ființe – Ana și Cătă. Timpul liber îl petrecem împreună afară, la joc, unde ne distrăm și învățăm lucruri frumoase. Fiecare mă inspiră în moduri diferite, unice și sunt atât de binecuvântat, atât de recunoscător.

Când vine vorba despre fotografie este o întreagă nebunie. Sunt provocat la fiecare pas. Îmi place să călătoresc, să descopăr locuri cu oameni fericiți, cu ale lor povești de dragoste uimitoare. Fotografiez un număr limitat de nunți și sesiuni foto de familie pe an, pentru că îmi pun sufletul și inima în ele. Pentru mine asta e tot ce contează, pentru că o fac din pasiune și din acest motiv mă atrag oameni frumoși care caută ceva diferit.

Vreau să creez ceva semnificativ pentru voi, surprinzându-vă exact așa cum sunteți – gălăgioși, ciudați, poate sarcastici, veseli, isterici – râzând atât de tare până vă doare burta, intimi, autentici, arătându-vă dragostea diferită pe care o aveți unul față de celălalt. Ador că pot surprinde un moment din viața vostră și că-l pot păstra pentru totdeauna. Sunt un mare fan al momentelor naturale, sincere, surpinzând micile gesturi și sentimentele IMENSE – toate acestea, combinate cu povestea voastră de dragoste adevărată, vor străluci în imaginile mele.

Doresc să mă întalnesc cu voi, să ne cunoaștem, să povestim, astfel încât în ziua nunții voastre să simțiți ca lucrați cu un prieten, să vă simtiți confortabil și să vă dați frâu liber emoțiilor.

Pentru că îmi doresc să fii relaxată și să te bucuri de ziua ta, vei primi o listă cu sfaturi care te vor ajuta să realizăm cele mai frumoase fotografii.

Sunt împlinit că am cea mai frumosă profesie din lume și că în fiecare vară sunt martor la atât de multă dragoste, fericire, atât de multe emoții… este ceva incredibil.

Promit,
Să captez magia voastră.
Fiți doar voi,
Îndrăgostiți nebunește.
Și vom crea fotografii uimitoare împreună.
Mary si Sorin
Sesiune foto – Graziella
Fotografie de nunta – Diana & Cristian
Fotografie de logodna – Adelina & Marius
Fotografie de logodna – Nicoleta & Adrian
Fotografie de familie – Maria Catalina
error: Content is protected !!