S-au cunoscut în 2012, an în care Marius și-a dat demisia. În locul lui s-a angajat chiar Alexandra. Ulterior, Marius a mers la câteva petreceri ale foștilor colegi, unde a fost surpins de cât de mult e atras de fata blondă care lucra acum la biroul lui.  În decembrie 2013, relația lor a devenit oficială, formând un cuplu minunat.

Februarie 2015, Italia, Roma, în Piazza di Spagna, Alexandra a fost cerută de soție, unde au fost martori, prietenii lor cei mai buni, nașii și alte câteva mii de oameni prezenti în acel moment. Au urmat emoții valuri, valuri, lacrimi de bucurie și promisiuni că se vor iubi și respecta toată viața.

Am avut deosebita placere să îi cunosc într-o zi de vară cu aproximativ un an și jumătate înainte de nuntă. Două persoane tare frumoase care se țineau tot timpul de mană semn că se iubesc tare mult. Cum de obicei femeile deschid subiectul cu privire la fotografii, de data aceasta am rămas plăcut surprins să aud că acest subiect este deschis de Marius. Mi-a spus că la nunta lor își doresc fotografii naturale, să îi surprind exact așa cum sunt, preferând mult mai mult fotografiile surprinse instantaneu decât cele regizate și că stilul meu li se potrivește foarte bine. Am realizat un program pentru ziua nunții pentru a avea timp suficient pentru tot ce ne propunem să realizăm atunci și totodată am hotarât să realizăm ședință foto de logodnă, la mare, locația fiind perfectă pentru modul lor romantic de a surprinde in fotografii dragostea ce și-o poartă.

Nunta a avut loc într-o zi de toamnă superbă, 1 Octombrie 2016. Pregatirile au avut loc acasă, într-un mod foarte relaxant, alături de ei aflându-se familia și prieteni foarte dragi lor. A urmat cununia religioasă la biserica Sf. Anton, o ceremonie deosebită în timpul căreia am surprins emoții și gesturi greu de descris în cuvinte.  Locația în care s-a desfașurat petrecerea a fost deosebită, spațioasă, cu o gradină minunată, cu ghirlande luminoase și lumânări de-a lungul aleilor.

A fost o zi uimitoare și sunt foarte fericit că am reușit să surprind cele mai frumoase momente din viața lor.

Dragilor, sunt tare bucuros că v-am cunoscut și că am trăit alături de voi emoțiile prin care ați trecut. Vă doresc o viață frumoasă și să vă iubiți mereu ca în ziua aceea de 1 Octombrie, exact așa cum v-am văzut!

SHARE
error: Content is protected !!