Alina, blondă cu ochii mari , albaștri, sensibilă, temperamentală, sigură pe ea de fiecare data și în orice împrejurare. Ciprian, un bărbat foarte prezentabil, modest, exigent, dornic să călătorească pentru a cunoaște lumea.

El, ajuns din Suedia, în vizită la in prieten, pentru a petrece revelionul. Ea, alături de gașcă, în același loc, cu același scop.

S-au cunoscut la petrecerea de revelion din anii 2014-2015. Până să se reîntoarcă în Suedia, unde locuiește, Ciprian și Alina s-au mai întâlnit de 2-3 ori, hotărând să se revadă de ziua ei, în martie.

Totul perfect. Nici nu s-a încheiat bine luna ianuarie, Ciprian a revenit la ea, în România, iar în martie, Alina era deja mutată în Suedia.

A urmat cererea în căsătorie în iulie, la mare, în România.

A fost funny.

El, plin de emoție, avea cutiuța cu inelul, pe care o tot muta dintr-un buzunar în altul. A fost neașteptat, spune Alina, deși dorit. După ce au luat cina, Alina l-a întrebat pe Ciprian dacă dorește o plimbare desculți pe malul mării, ea bănuind cererea. A fost plăcut suprinsă și impresionată totodată că cererea în căsătorie a început cu: “Iubita tu ești fericită?”

În toamna anului 2015, a avut loc cununia civilă în Suedia, alături de familie îmbrăcați în straie populare.

În iulie 2016, a avut loc cununia religioasă și petrecerea de nuntă, în Romania, într-o locație deosebită în care totul a fost pus la punct până la cele mai mici detalii.

A fost o noapte grozavă, de care ne vom aduce aminte cu mare drag de fiecare dată. Vă mulțumesc din suflet că m-ați ales să vă fiu alături, că mi-ați încredințat ziua voastră cea mai importantă. Vă îmbrățișez cu mare drag și abia aștept să ne revedem!!!

SHARE
error: Content is protected !!