S-au cunoscut într-o seară de mai. Ea era brunetă, iar el …a salvat-o de la a rămâne îmbracată cu aceleași haine toată practica, deoarece i se blocase lacătul de la troller. A știut de prima dată că va fi soția lui, ea – sceptică și rezervată.  Doi ani mai târziu, in mai, o cerea de soție. Ar fi putut să-l refuze, dar îl iubea prea mult. După opt ani au hotărât că e timpul să se căsătorească. În mai. A știut dintotdeauna cum dorește să fie nunta ei. O nuntă mică, cu invitați dragi, prieteni cu care să petreacă până dimineața. Să aibă o locație diferită, cu o gradină în care să se poată relaxa după un dans agitat. Să nu respecte nici o tradiție. Să nu fie “furată”, să nu aibă sarmale în meniu, să fie diferită. Totul a ieșit ca la carte, exact asa cum a visat, un eveniment foarte bine organizat, având timp pentru tot ceea ce și-au propus.

Alina spune că provocarea a fost găsirea unui fotograf care să ia parte la toată nebunia – “L-am gasit și a făcut față cu brio.”

Sunt tare bucuros că v-am cunoscut și că am putut fi martorul celor mai frumoase momente din viața voastră și totodată vă mulțumesc pentru încrederea acrodată, pentru tot.

 

CATEGORIES
SHARE
error: Content is protected !!