Ea perfecționistă de neoprit, perseverentă, corectă, calmă. Pasionată de sport. El cu nărav, talentat, creativ, bun la suflet, sincer. Pasionat să-și mărească mereu colecția de artă. S-au întâlnit, 30 decembrie 2010, iarnă, frig.  În Aeroportul Băneasa. El i-a aruncat prima privire. Destinația Franța. Ea – Nice, master, examene. El – Monaco, revelion, distracție. În același avion spre norocul lui. Ea, fericită că l-a întâlnit. El cu zâmbete sincere de bucurie că a întâlnit-o. S-au revăzut 16 iunie 2011. Iubiți 15 iulie 2011. Animăluțe prin stomac, plimbări, sărutări, cuvinte de dragoste, fericire și asumare. Ea e Daniela. El e Cristian, Se iubesc. Împreună sunt cel mai atipic cuplu.

04 Octombrie 2015 –  “Vrei să fii soția mea?”

21 Noimebrie 2015 – “Semnat TEODORESCU amândoi”.

A urmat ziua nunții – 29 octombrie 2016. O zi de toamnă târzie care s-a dovedit a fi  așa, ca pe sufletul nostru, senină și cu mult soare. Timp de aproape un an, nunta lor a fost planificată cu multă atenție și răbdare, începând de la locația unde va avea loc nunta, rochia de mireasă, aranjamente, până la cele mai mici  detalii. Și-au dorit ca această zi să decurgă natural, să se bucure la maxim de fiecare moment în parte alături de prieteni și familie…și așa a fost. Pregătirile au avut loc acasă, la care au participat prietenii lor de suflet, parinții, toate acestea petrecându-se sub stricta supraveghere a răsfățatei familiei – Zea, un Coker Spaniel de toata frumusețea. A urmat cununia religioasă, care a avut loc la Mănăstirea Cașin la care am fost martor la nenumărate momente pline de emoții, zâmbete și lacrimi de fericire. În drum către recepție, am hotărât să ne oprim pentru puțin timp în parcul Herăstrău să profităm de timpul frumos și peisajul deosebit de toamnă. După o zi plină cu de toate, a sosit timpul să ne îndreptăm către recepție. Știm că ne va aștepta o noapte nebună, o noapte în care o mare parte din invitați, tineri, prieteni și colegi de-ai mirilor cu greu se vor așeza la masă. Spunem acest lucru pentru că știam că băieții de la Antract, buni prieteni ai mirilor, vor face un adevart show și așa a fost. O noapte de vis!

Daniela și Cristian, vă mulțumesc din suflet că am avut ocazia să vă cunosc și să fiu alături de voi în cele mai deosebite momente din viața voastră. Vă îmbrățișez cu multă dragoste!

CATEGORIES
SHARE
error: Content is protected !!