O poveste de iubire fantastică, totul începând cu un match pe Tinder. Apoi, au petrecut vacanțe împreună, s-au mutat în aceeași casă, ba chiar și-au luat și un motănel negru, iar acum se căsătoresc.

Pe Nicoleta am cunoscut-o cu câțiva ani în urmă ca fiind o persoană frumoasă, sensibilă, pasionată de sport. Adrian, cealaltă jumătate a acestei povești de dragoste, este un tânăr foarte prezentabil, blând, bun la suflet, perfecționist, amândoi formând un cuplu perfect.

În drum către Starea Civilă, am hotărât să ne oprim prin centrul Bucureștiului pentru a realiza o serie de fotografii… Nicoleta tare emoționată, transmițându-i această stare și lui Adrian. După o primă serie de fotografii, am hotărât că ar prinde de minune să mergem pe o terasă să dăm gata un shot de tequila, să ne dezmorțim un pic…au fost momente tare faine, iar DA-ul a fost spus cum nu se poate mai clar, mai hotărât. 🙂

Așteptăm cu mare nerăbdare nunta, unde vor fi prezenți mulți tineri frumoși, toți având același scop, să petrecem căteva ore de neuitat.

Dragilor, sunt tare bucuros că v-am cunoscut și că am trăit alături de voi emoțiile căsătoriei voastre civile, Vă îmbrățișez cu mare drag și aștept cu nerăbdare revederea.

 

CATEGORIES
SHARE

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!